Contact

Denkt u met ons mee over de invulling van het Duvelhof? Heeft u vragen, zorgen of ideeën?

Onze gegevens

Sint Josephstraat 133, 5017 GG Tilburg
info@duveldorp.nl

Referenties

Wij juichen het idee om een grand cafe te gaan exploiteren in het Duvelhok van harte toe. De voorwaarden zijn dat je er wel volop van geniet, maar niet ten koste van de buren. Dus geen muziek buiten, en binnen op een maximaal niveau zodat het buiten niet te horen is. Sluiting uiterlijk om 24.00 u op alle dagen van de week.

Een buurtbewoner.

Twee jaar kregen we bij toeval de gelegenheid om een mooi plekje te huren met ons kantoor in het Duvelhok. Toch wel een verborgen parel in hartje centrum van Tilburg.
Met name het duurzame karakter en authentieke karakter spreken ons erg aan als ontwerpbureau. Opvallend is dat maar weinig mensen dit mooie plekje kennen en weten te vinden. Met de plannen die er liggen, geloven wij dat ook dit mooie stukje van Tilburg nog toegankelijker wordt en er nog meer verbinding ontstaat. Het combineren van de diverse functies zal daar zeker aan bijdragen. Voor ons als huurders, juichen wij meer levendigheid en vooral ook verbinding met de omgeving toe. Laten we er samen wat moois van maken!

Shirley Dap

Ik huur al enige tijd bij Het Duvelhof. Ik werk met kwetsbare mensen met vaak een creatieve inslag. Als ze de eerste keer binnen komen ervaren ze een soort ‘vrijheid’. Een mooie plek waar ze gezien mogen worden en meteen deel uitmaken van het geheel. Het ontmoeten van andere mensen op een mooie locatie in Tilburg en een warm gevoel krijgen is vaak wat ik terug krijg. Het Duvelhof is een pareltje midden in de stad en staat voor verbinding voor iedereen.

Lucienda Dap